Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кривична пријава против малолетник за сторено кривично дело „тероризам”

  Секторот за борба против тероризам, насилен екстремизам и радикализам при Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал до…

Повеќе