Алтернатива Настани

Финалисти на „Автомобил на годината во Македонија“ 2023

  Националното стручно жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, годинава по 28. пат го организира Изборот, и истиот е најстар и единствен Национален Избор. Согласно условите за учество во Избор на Автомобил на годината за 2023 во Македонија, Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија ги одбра следниве возила кои […]