Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба Османи-Бербок: “Ве очекуваме заедно да седиме на масата на ЕУ”

  Сојузната министерка за надворешни работи на Германија Аналена Бербок, денес, престојуваше во официјална посета на РС Македонија, на покана…

Повеќе