Categories: Алтернатива, Настани

Претставување на проектот „Пејзажно искуство“ од 59. Венециско биенале 2022

  Националната галерија, како координатор на мултимедијалниот проект „Пејзажно искуство“ на уметниците Роберт Јанкулоски и Моника Мотеска, кој беше национален…

Повеќе