Categories: Алтернатива, Настани

Награда за најдобри „Млади европски креатори на наследство“ за ООУ „Св. Климент Охридски“ од Драчево

  Проектот „Македонска традиција“ на OOУ „Св. Климент Охридски“ од Драчево, под менторство на одделенскиот наставник Тања Петков и нејзиното…

Повеќе