Алтернатива Настани

Промоција на „Мојот последен здив” од Луис Буњуел во Кинотека

  Кинотеката на Република Северна Македонија во среда, на 29 март, во 12 ч. во киносалата ќе го промовира своето најново печатено издание, автобиографијата на големиот шпански режисер Луис Буњуел, насловена „Мојот последен здив“, со што ова значајно дело конечно ќе стане достапно на македонски јазик. Издавањето на книгата е овозможено благодарение на Шпанската агенција […]