Вести Македонија Ударни вести

ЗМСТАС стана официјален член на Балканската асоцијација на медицинските сестри

  Во Бања Лука се одржа втората конференција на Балканската Асоцијација на Медицински Сестри (БАМС) кадешто учествуваа земјите од регионот, заедно со претставници од ресорните министерства за здравство и образование. Темата на овогодинешната конфереција гласеше: „Нашиот пат кон Европската Унија“.     Во владата на Р.Српска со интонирање на македонската химна и во присуство на претставниците […]