Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Со видео обраќање на Кулеба започна А5 министерскиот состанок во Скопје

  Започна неформалниот министерски состанок на САД – Јадранската повелба, што се одржува во рамки на претседавањето на Северна Македонија…

Повеќе