Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Приходите не ја покриваат исплатата на социјалните бенефиции на Фондот за ПИО

  Зголемените приходи не се доволни за покривање на дефицитот за исплата на социјални бенефиции во 2021 година кои се одвојуваат…

Повеќе