Вести Македонија Ударни вести

Нова платформа “Западен Балкан КВАД 100% усогласеност со надворешната политика на ЕУ”

  Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денес во Скопје, заедно со министерката за Европа и надворешни работи на Албанија, Ољта Џачка, заменик-министерот за надворешни работи и дијаспора на Косово, Крешник Ахмети и советникот за надворешна политика на Премиерот на Црна Гора, Ѓорѓе Радуловиќ лансираше нова платформа “Западен Балкан КВАД – 100% усогласеност со надворешната […]