Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Потпишана соработка во правосудството помеѓу Австрија и РС Македонија

  Министерот за правда Кренар Лога одржа работна средба со министерката за правда на Австрија, Алма Задиќ. Австрија ја поддржува…

Повеќе