Вести Изјави Македонија Ударни вести

Арсовска: Советниците да дадат поддршка “За Модерно Скопје”

  На денешната прес конференција во Градот Скопје, градоначалничката Данела Арсовска ги презентираше предложените точки кои се на дневен ред на седницата пред советниците од Советот на град Скопје и за кои тие денес треба да гласат. “Градот Скопје мора да биде модерен град во кој хуманото живеење, квалитетен и стандардизиран транспорт, имплементација на иновации […]