Вести Изјави Македонија Ударни вести

Таравари: Гостивар има еден од најдобрите центри на Балканот посветен на луѓето со аутизам

  Горд сум што Гостивар веќе го има еден од најдобрите центри на Балканот, посветен на овие лица, изјави Таравари на Светскиот ден на аутизмот. Се чувствувам горд што Гостивар има еден од најдобрите центри на Балканот посветен на овие луѓе. Овој центар, кој се реализираше како проект на Општината со помош на прекрасни луѓе […]