Вести Македонија Ударни вести

Ковачевски-Голоб: Конкретна поддршка за следниот чекор на С.Македонија кон ЕУ

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, денеска во рамки на официјалната посета, се сретна со претседателот на Владата на Република Словенија, Роберт Голоб, со кого имаа тет а тет средба, а потоа и билатерален состанок на којшто присуствуваа и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, вицепремиерката и министерка за надворешни и европски работи […]