Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ССК и Prime Blue Institute: Воведување на стандарди за одржливост на фирмите

  Сојузот на стопански комори на Македонија и институтот „Prime Point Partners“ потпишаа Договор за стратешка соработка со цел обезбедување…

Повеќе