Вести Македонија

Нови играчки и дидактички материјали во градинките во Карпош 

  Со 100.000 денари кои се обезбедени од Буџетот на Општина Карпош, Одделението за детска здравствена и социјална заштита, денеска започна акцијата за обновување и унапредување на дидактичките материјали во детските градинки  низ локалната самоуправа.      Градоначалникот Стевчо Јакимовски, го посети објектот „Распеана Младост“ во населбата Карпош 1, и им ги врачи новите еколошки […]