Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Центар со финансиска помош од 7.000 денари за 75 семејства со новородено дете

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски денеска додели 75 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во износ од…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Герасимовски: 62 решенија од по 7.000 денари за семејствата со новороденче во Центар

  62 решенија за новороденчиња на барателите за остварување на правото за користење на парична помош за новороденче додели денеска…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: 130 решенија од по 7.000 денари за семејствата со новороденче во Центар

  130 решенија на барателите за остварување на правото за користење на парична помош за новороденче додели денеска градоначалникот на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Вонреден инспекциски надзор во Клиничката болница – Битола

  Министерот за здравство Фатмир Меџити, по информацијата за починатото новороденче, ги откажа сите свои ангажмани и денеска ја посети…

Повеќе