Categories: Алтернатива, Настани

Петар Шулевски ќе ја претставува Македонија на Светското финале на Red Bull Doodle Art

  На 8 април, во променливо облачни временски услови, на Факултетот за Ликовни Уметности, се одржа националното финале на Red Bull Doodle Art! и дознавме кој ќе ја претставува Македонија на светското финале во Амстердам!      …

Повеќе