Вести Македонија Ударни вести

Нова операциона сала на Клиниката за торакална и васкуларна хирургија по светски стандарди

  На Клиниката за торакална и васкуларна хирургија, пуштена е во употреба новата операциона сала, изградена по светски стандарди, по најсовремени технолошки достигнувања. “Салата ќе биде опремена со најсовремени апарати и ќе се зголеми бројот и квалитетот на здравствените услуги кои Клиниката ги дава на пациентите. Оваа операциона сала е прва од ваков тип во […]