Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нова гринфилд инвестиција на „Јагео” од над 200 милиони евра

  Премиерот Ковачевски упати честитки до менаџментот на компанијата „Јагео” и директорот на Технолошко – индустриските развојни зони Јован Деспотовски…

Повеќе