Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Формирана е работна група за реформи во изборното законодавство

  Формирана е работна група за реформи во изборното законодавство која ќе треба да ги имплементира препораките на ОБСЕ/ОДИХР, а…

Повеќе