Categories: Вести, Македонија

Унапредување на соработката меѓу Државните архиви на РС Македонија и Романија

  Директорот на Државниот архив д-р Емил Крстески оствари средба со амбасадорката на Романија во нашата земја, Адела Моника Аксинте,…

Повеќе