Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Промовиран нов оддел на ГАК со современи апарати

  Денеска се промовираше новиот оддел на Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство, опремен со современи апарати за дијагностика и…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нова операциона сала на Клиниката за торакална и васкуларна хирургија по светски стандарди

  На Клиниката за торакална и васкуларна хирургија, пуштена е во употреба новата операциона сала, изградена по светски стандарди, по…

Read More