Алтернатива Настани

Промоција на повеќејазичната збирка на кратки раскази „Бибер 05“

  Промоција на повеќејазичната збирка на кратки раскази „Бибер 05“, Центар за култура Битола – Мала сала, 25. април, 2023 година во 19:00 часот.  Ќе ја претставиме повеќејазичната збирка на кратки раскази на тема помирување, од конкурсот Бибер 05, како и авторките и авторите од регионот, ќе разговараме за важноста на општествено ангажираната книжевност и […]