Алтернатива Настани

Доделување на наградата „Пегаз“ за 2022 и промоција на победничкиот роман „Зелениот дворец“ од Сибо

  Свеченото доделување на наградата „Пегаз“ за 2022 година и промоцијата на победничкиот роман – „Зелениот дворец“ од авторот Сибо, ќе се одржат на 26 април (среда), со почеток во 19 часот, во Галеријата на Младинскиот културен центар во Скопје.   На доделувањето на наградата за најдобар необјавен роман ќе се обратат членовите на жирито […]