Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Спасовски го отвори Светскиот конгрес за гранична безбедност во Скопје

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го отвори Светскиот конгрес за гранична безбедност кој се одржува во Скопје…

Повеќе