Вести Македонија Ударни вести

Прекршочни налози за Кванташки пазар, Кам, Тинекс, Стокомак

  “Вчера се одземени над 15 тони овошје и зеленчук и акциите ќе продолжат. Има прекршочни пријави и за управителите на Кванташки пазар, има казни за увозници на овошје и зеленчук, а секако и за компаниите кои се занимаваат со малопродажба, како што се Веро, Тинекс, Стокомак, Кипер, КАМ и Миса”, соопшти на денешната прес-конференција […]