Categories: Алтернатива, Настани

Општина Центар организира “Прослава на роденденот на Горан Стефановски”

  Општина Центар и годинава ќе организира настан „Прослава на животот на Горан Стефановски“, со кој традиционално го чествува роденденот…

Повеќе