Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Членови на „Златна зора“ упаднаа на изложбата на Сергеј Андреевски во Солун

  Синоќа во Солун, за време на изложбата на ликовниот уметник Сергеј Андреевски, во галеријата упаднала група маскирани луѓе, кои…

Повеќе