Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Културата како стожер на позитивните општествени промени – Лидија Топузовска

  Проектите и програмите за културен развој генерираат нови работни места, ги подобруваат условите за живот, и ги јакнат заедниците,…

Повеќе