Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нова опрема за заштита на историски документи, донација за Државниот архив

  Во одделението на Државниот архив за реставрација и конзервација пристигна нова опрема за заштита на историските документи, во вредност…

Повеќе