Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Никола Димитров промовираше невладина организација “Солуција”

  Поранешниот македонски амбасадор, министер и вицепремиер Никола Димитров вчера ја промовира невладината организација „Солуција“, преку конференција со наслов: „Излез…

Read More