Алтернатива Настани

Вечерва во МКЦ изведба на дуоадрамата „Кенди“

  Денеска, 2 мај, со почеток од 20 часот во Младински културен центар ќе се случи четвртата изведба на дуодрамата „Кенди“ во режија на Тамара Стојаноска. „Кенди“ е дуодрама во која зборуваме за зависност кај младите со фокус на опијатната зависност, според романот на Лук Дејвис (Candy: A Novel of Love and Addiction), авторски текстови […]