Алтернатива Настани

Извонреден настап на “In the mood” на “Tirana jazz festival”

  На покана од македонскиот Културно Информативен центар во Тирана, групата “In the mood” од Скопје, имаше извонреден настап на “Tirana jazz festival”. Првиот дел на тиранскиот фестивал, секоја година се одржува крајот на април и редовно е богат со голем број на различни имиња од европскиот џез. Овој пат, неколку дена имаше тематски вечери […]