Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Одбележување 121 година од смртта на Гоце Делчев

Владина делегација предводена од министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со министерката за животна средина и просторно планирање Каја Шукова…

Повеќе