Алтернатива Настани

Учениците од „Раде Јовчевски-Корчагин“ победници во финалето на „ИМАМ СТАВ!“

  Потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски, го додели пехарот на учениците од средното училиште „Раде Јовчевски-Корчагин“ од Скопје, кои се победници на новото издание на едукативната активност „Имам став!“, кое се одржа во текот на месеците март и април.     Со ова, учениците од „Раде Јовчевски-Корчагин“ успеаја да триумфираат во својот трет настап во […]