Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Сашко Георгиев е избран за нов претседател на Судскиот совет

  На  продолжението од 439-та седница одржана на вчера, 4. мај, за претседател на Судскиот совет на Република Северна Македонија…

Повеќе