Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Александар Николоски реизбран за генерален известувач за укинување на смртната казна

  Комисијата за правни прашања и човекови права на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), на седницата која се…

Повеќе