Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Поставување на заштитна звучна ограда на автопатот А2, делница Скопје -Тетово

  Денеска ќе се започне со градежни активности, пПоставување на заштитна звучна ограда на автопатот А2, делница Скопје -Тетово, од…

Повеќе