Алтернатива Настани

Промоција на новата стихозбирка на Оливера Доцевска

  Во Друштвото на писатели на Македонија, во Скопје, на 9 мај, во 12,00 часот, ќе биде промовирана новата поетска збирка на авторката Оливера Доцевска „Per Aspera Ad Astra “, во издание на Центарот за култура и културолошки студии (ЦККС) од Скопје. За поезијата на Доцевска ќе зборува м-р Ирена Јурчева. Авторката Оливера Доцевска е […]