Вести Македонија Ударни вести

Имплементација на Програма со Француската Развојна Агенција за Енергетска ефикасност во јавни згради

  Заменик-претседателот на Владата, задолжен за економски прашња, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денес, во просториите на Владата, имаше состанок со Амбасадорот на Република Франција, г-дин Сирил Баумгартнер и претставници од Француската Развојна Агенција и Германското друштво за меѓународна соработка (GIZ) GmbH. По одобрувањето на Програма за Енергетска ефикасност во јавни згради […]