Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Започнува чистењето на езерцата и каналите во градскиот парк

  Согласно Програмата за одржување на коритото на река Вардар, нејзините притоки, отворените канали, езерца и канали во градскиот парк,…

Повеќе