Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Македонските математичари освоија 6 медали на Балканската олимпијада

  На јубилејната 40-та Балканска математичка олимпијада, Македонија остварува нов рекорд. За прв пат се освоени шест медали меѓу кои…

Повеќе