Алтернатива Вести Македонија Настани

Општина Илинден се вклучи во големата еколошка акција „Генералка викенд“

  Општина Илинден се вклучи во големата еколошка акција „Генералка викенд“ која е во организација на „Мен енд маунтен“, а со поддршка на Пивара Скопје, Пакомак и Нула Отпад. Целта на оваа акција е да се подигне еколошката свест на граѓаните за почиста и поздрава животната средина.     Во еколоштака акција се вклучија општинската […]