Алтернатива Настани

ЈП Лајка започна со заловување во Гази Баба

  Од понеделник, 15ти мај, заловувачкиот тим на ЈП Лајка започна со стратешко заловување во општина Гази Баба. Тимот на заловувачи оваа недела (15-19. април) ќе заловува во општина Гази Баба и тоа во следните реони: кругот на фабриката Железара, Железара, Автокоманда, Ќерамидница, Маџари, Ченто, Стајковци и останатите населени места во општината. Заловувачкиот тим ќе […]