Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Отворена манифестацијата “Денови на култура во општина Илинден 2023”

  Со одржување на низа настани во Домот на култура Илинден започна традиционалната 24-тата манифестација Денови на култура во општина…

Повеќе