Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Самит за поврзување 2023: Ефикасна трговија, транспорт и логистика за економски развој

  Подобрената транспортна поврзаност и поголемата мобилност ја зајакнуваат поврзаноста и ја поттикнуваат соработката меѓу земјите од Западен Балкан и…

Повеќе