Categories: Алтернатива, Настани

Гран при за претставата “Кoј сум јас” од Монголија на фестивалот за монодрама во Битола

  Со изведбата на претставата „Нема струја за електричниот стол” на театарот „Јордан Х. К. Џинот” од Велес, во режија…

Повеќе