Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Академска церемонија за Јордан Плевнеш во Пантеон Асас, Париз

  Денот на Светите браќа Кирил и Методиј, сесловенски просветители и заштитници на Европа, 24 мај, беше одбележан и со…

Повеќе