Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бабовски избран за нов Генерален секретар на регионалното претставништво на WOAH за Европа

  Директорот на Агенција за храна и ветеринарство, Николче Бабовски, во рамки на јубилејното 90 Генерално Собрание на Делегати на…

Повеќе